Transporten rullar nu mot Kurdistan

Home / Transporten rullar nu mot Kurdistan

Den 3 september 2015 var vi i kontakt med advokaten Bahar Vaziri. Hon berättade då att hon ville betala en transport ner till Kurdistan. Efter det beskedet drog vi genast igång med att ordna lokal, förnödenheter med mera.

 

Det är många människor som har kommit samman för att göra den här insamlingen möjligt, vi vill rikta ett stort tack till alla människor och organisationer som har varit involverade på olika sätt. Vi har haft eldsjälar i Falun, Linköping, Stockholm, Eskilstuna, Enköping, Sala, Västerås och Uppsala. Även företag har bidragit på olika sätt.

 

Tack till er alla som har gjort det här möjligt och tack till alla er som har tagit er till lokalen och hjälp till med sorteringen. Den här insamlingen hade inte varit möjlig utan er. TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD! DSC_0413 DSC_0418

 

 

 

 

DSC_0342

 

DSC_0354