Samarbete med Untold Art UF​

Home / Samarbete med Untold Art UF​

I gymnasiet kan vissa studenter starta egna företagsverksamheter, så kallade UF-företag. Studenten Trifah Muradi har tillsammans med några andra flitiga studenter startat företaget Untold Art UF. Företaget går ut på att skapa och sälja tavlor med motiv som härstammar från människor med en stark och orolig historia. Detta gör de för att upplysa omvärlden med olika historier och samtidigt skapa vackra konstverk. Tavlorna som skapas är gjorda av återvunnet trävirke, förutom att det är mäktiga tavlor är det också miljövänligt.

 

Pengarna som företaget får in går till samarbetsorganisationer som hjälper människor som lever under svåra förhållanden. Vi är glada att tillkänna att Hiwa är en av de organisationerna som gänget från UnTold Art UF har valt som samarbetspartner. Det innebär att en viss del av vinsten från tavlorna kommer gå direkt till vår organisation. Vi tackar för förtroendet och hoppas att verksamheten blir lönsamt.

 

Dela gärna hemsidan så att fler får ta del av företaget mäktiga och miljövänliga konstverk: UnTold Art UF

 

Tillsammans gör vi skillnad!