Helgen som var

Home / Helgen som var

Hej alla!

Under denna helg kom det in massor av saker från alla möjliga håll i Sverige, bland annat Falun, Uppsala, Stockholm, Västerås, Sala och Enköping. Vi är otroligt tacksamma och stolta över alla människor som har bidragit till insamlingen. Vi hann också sortera det mesta i lokalen, men har en hög kvar att sortera. Denna hög avser vi bli klar med denna vecka. Det som återstår just nu är att boka transporten som ska köra ner sakerna till Kurdistan.

 

Nu på torsdag, dvs. 8/10, kommer vi ha öppet i lokalen från 15.00 – 19.00. Under detta tillfälle har vi som målsättning att bli klar med sorteringen. För att ta del av mer information om öppettider, gå med i vår event på Facebook: Insamling i Eskilstuna till flyktingar i irakiska Kurdistan

 

Vi vill passa på och tacka alla som har varit med och hjälp till med flytt och sortering i helgen. Tack alla involverade för att ni gör skillnad för människor som behöver er.

 

// Shilan

13 14 11 1 15 90 6 5 43 2