CCS Healthcare bidrar till insamlingen för Azadi sjukhuset

Home / CCS Healthcare bidrar till insamlingen för Azadi sjukhuset

Susanne Svantesson har varit en otrolig tillgång för denna insamling, och det kan inte påpekas tillräckligt. Hon hör av sig då och då och berättar vad hon har ordnat fram. Ena dagen är det sjukhushandskar andra dagen är det gummimuffar till kryckor. Häromdagen hörde Susanne av sig och berättade att hon har varit i kontakt med företaget CCS Healthcare. Företaget svarade positivt och de skänkte en hel del till insamlingen.

 

CCS Healthcare ordnade idag med transport till Eskilstuna och levererade två pallar med handsprit och ytdesinfektionsmedel. Man blir naturligtvis glad över att företag tar ett samhällsansvar och särskilt i detta fall när sakerna går till folk som verkligen behöver det.

 

Ett stort tack till Susanne som aldrig ger upp och tack även till företaget CCS Healthcare som vill vara med och bidra. Tack för att ni gör skillnad! 🙂

 

Tillsammans för en värdig sjukvård för alla!

 

1