FLYTT till den nya lokalen

Home / FLYTT till den nya lokalen

Idag flyttade vi våra saker till den nya lokalen. Lokalen är stor och underlättar insamlingen väldigt mycket, vi har utrymme för att organisera sakerna i grupper och hålla koll på antalet.

Tack till Araz Sarwazan som åkte från Västerås tidigt på morgonen för att bistå oss med skåpbil och arbetskraft. Tack också till Stefan Eriksson som åkte från Stockholm och Redar som åkte från Uppsala för att hjälpa till. Sen ska vi inte glömma bort att tacka Eskilstuna teamet som alltid står redo med ett leende på läpparna. Tack Chino, Chinar, Sarwat, Rezgar, Nashmil, Sarhad, Mandane, Salam, Nakshan, Kajal Mohammadi, Saraw Binahri, Faizullah Inferadi och Barami Habib. Ni alla är guldvärda!

Tack även Ayna Azizi som bjöd oss alla på en fin kurdisk lunch efter allt slit med flytten! Det var välbehövligt.

 

Tillsammans för en värdig sjukvård för alla!

 

3 5 4 11 2 1